Lojer Oy förvärvar vårdprodukter från Merivaara Oy

Image

Lojer Oy förvärvar vårdprodukter från Merivaara Oy

Merivaara har beslutat att sälja hela sin portfölj av vårdprodukter till det finska bolaget Lojer. Merivaara kommer fortsättningsvis att fokusera på att vidareutveckla produkter och system till operationssalen, exempelvis integrationssystem, operationslampor, operationsbord samt nyckelfärdiga operationssalar.

Vad innebär det för dig som kund?

Lojers helägda dotterbolag Medema Physio AB, kommer fr.o.m. den 20 maj, 2019 att ta över det fulla ansvaret för Merivaaras ABs vårdprodukter på den svenska marknaden. Avtalet omfattar Merivaaras sjukhussängar, akutvagnar, britsar, sängbord och förlossningssängar. Vidare innebär det att alla produktförfrågningar, beställningar, service och kundsupport omgående kommer att hanteras av Medema. Befintliga kontrakt, serviceärenden, pågående upphandlingar mm, kommer att överföras till Medema.

Vilka är Medema Physio AB?

Medema är ett helägt dotterbolag till Lojer Oy och har varit verksamma i Sverige sedan 1967. Företaget har en stor portfölj av produkter inom hälsa och sjukvård. Det känns därför bra för oss på Merivaara att kunna lämna över ansvaret till Medema som i och med förvärvet nu utökar sitt erbjudande inom vårdprodukter. Medema välkomnar er som kund och ser fram mot ett fortsatt gott samarbete. 

Image

  LEVERANS

Vi levererar våra produkter snabbt över hela världen.

Läs mer om leverans »

  FINANSIERING

Vi erbjuder olika finansieringslösningar, bland annat leasing.

Läs mer om finansiering »

  SERVICE OCH RESERVDELAR

Underhåll och reservdelar, även för tredjepartsprodukter.

Läs mer om service och reservdelar »

Sekretesspolicy |Accessibility

Copyright © 2023 Lojer Oy. Alla rättigheter förbehålls.